Nouvelles

TechniciensBedrijfsomschrijving:

Metalced met hoofdzetel te Kontich is meer dan 45 jaar actief als distributie- en service organisatie m.b.t. uitrustingsapparatuur voor de automotive sector. Met de vestigingen Thant te Meulebeke en Henrard te Namen, koppelt Metalced nationale aanwezigheid aan regionale flexibiliteit. Het bedrijf telt ca 90 medewerkers, de totale bedrijvengroep 325. Het productpakket omvat alle apparatuur, toestellen, gereedschappen en acccessoires voor de garage, carrosserie en bandenwerkplaats.

Metalced is de absolute marktleider in zijn sector en is in staat om totaalprojecten, van ontwerp tot en met uitvoering, te realiseren. De belangrijkste pijlers van het succesconcept zijn vakkennis, een uitzonderlijke mix van eersterangsproducten, de sterke dienst na verkoop, eigen herstellingsateliers, 4500 mm² toonzalen, unieke vakshow, … kortom, een volledige servicestrategie voor de professionele klant.

Om de dienstverlening te reorganiseren, zijn wij voor onze vestiging in Kontich op zoek naar een (m/v) Electrotechnieker.

Functiebeschrijving:

  • Het herstellen/ onderhouden van apparatuur die wordt gebruikt in garages, carrosseriebedrijven,bandencentrales, …

Uw ervaring

  • Mechanica
  • Hydraulica
  • Elektriciteit

Metalced biedt U:

Een boeiende job in een gezonde, stabiele onderneming. Een competitief salaris in relatie tot uw kennis en inzet.

Interesse?

Stuur uw CV via e-mail: info@metalced.be naar Metalced n.v., Mechelsesteenweg 307 te 2550 Kontich of per telefoon 03/457.78.78.